2015. szeptember 14., hétfő

Darkling Tag

Sziiiiasztok!

Ki lettem hívva a Darkling tagre Annie által, szóval vágjunk is bele.

Azt hiszem 1-2 válasz miatt nagyon csúnyán fogtok rám nézni, de hát nem fogom megjátszani magam csak hogy szimpatikusabb legyek :) • Mi a kedvenc illatgyertyád?

  Nem nagyon szoktam illatgyertyákat gyújtani, pedig szívesen végigpróbálgatnám őket. Egyszer exemtől kaptam egy téli fenyves illatú teamécsest, az nagyon tetszett. :)
  Inkább illóolajokat és füstölőket szoktam hébe-hóba használni. Illóolajból a kedvencem az egzotic és a szantál, a levendula meg inkább hangulatfüggő. Füstölőből sem próbáltam túl sok illatot, de az ópium és a mirha nagyon bejött.Egyébként nem szeretem ha túl tömény az illat ezért csak pár percre szoktam meggyújtani, vagy közbe ablakot is nyitok.
 • Van kedvenc könyved? 
  Szörnyű, de nem szeretek olvasni. Hiába érdekel egy könyv, elkezdem és egyszerűen annyira elkalandozok hogy többször újra kell olvasni egy-egy oldalt mert hiába olvasom közben nem figyelek. Viszont neten sokféle dolgot elolvasok és azt jobban élvezem.
 • Tea vagy kávé?
  Mindkettő. Kávé nélkül nem indul be a napom, a teát meg literszámra isszuk. Nem szoktam egy-egy csésze különleges teát készíteni és azt szürcsölgetni, hanem mindig nagy kancsóval főzünk és azt isszuk mindenhez. Mintha lecserélte volna a vizet. :D
 • Mi a kedvenc rúzsmárkád és színed?
  Ritkán használok rúzst, arra pedig bőven elég az olcsó gagyi no-name és abból is lila vagy barna. Sajnos ilyen téren igénytelen vagyok, utálok ilyen dolgokra pénzt költeni. Egyébként inkább szájfényes vagyok, abból pedig egy ezer éves darabom van, már a márkáját se tudom.. :D
 • Mi a kedvenc parfümöd? 
  Per pill nincs igazán nagy kedvencem. Az új parfümöm tetszik, de még szoknom kell. Egyébként az édes, gyümölcsös virágos illatokat szeretem, az se baj ha van benne egy kis frissítő citrusosabb illat is.
 • Bele vagy zúgva valamelyik hírességbe?
  Jaaj ez a kérdés nagyon övön aluli. :D Állandóan "beleszeretek" zenészekbe, vagy sorozatszereplőkbe, persze semmi komoly hisz vőlegényem van, de azért tudok rajongani rendesen... Chris Pohl az egyik ilyen illető..:D
 • Ha nem hordhatnál feketét, mit választanál helyette? 
  Elsőre arra gondoltam hogy a lila milyen klassz szín, de miután elolvastam Blithe válaszait, rájöttem hogy ha a sötétszürke nem számít feketének akkor alap hogy azt.. :D Így is van pár kifakult fekete ruhadarabom és nincs velük gondom, de bármilyen más színtől valószínű hogy idegbajt kapnék.
 • Ha megváltoztathatnád a neved egy sztereotípikus goth névre, mi lenne az?
  Nagyon régóta össze vagyok veszve a saját nevemmel, hosszú sztori, de rengeteget szekáltak vele és ha valaki a nevemen szólít, ideges vagyok és kellemetlenül érint. Szóval szívesen megváltoztatnám ( de úgyse fogom), viszont nem választanék semmi extra nevet, mint ahogy régen mindennél jobban Lilith akartam lenni. Most már megelégednék az Aleesiával is.
 • Mi a három tuti tipped nyári hőség ellen?
  Legyező, napernyő és rövid szoknyák. :D Vagy rövid naci. A feketéről még nyáron se mondok le, hanem tűrök. De egészen jól bírom. :)
 • Melyik dal az, ami mindig boldoggá tesz (nem kell feltétlenül gothnak lennie)?Hm-hm... Nagyon sok zenét hallgatok, de még se tudnék egy olyat kiemelni ami mindig boldoggá tesz, vagy amitől jó kedvem lesz ha szomorú vagyok. Talán a Gogol bordello-t tudnám megemlíteni, ami sokszor táncra penderít, de nagyon függ a hangulatomtól, van hogy nincs rám semmi extra hatással.
 • Űzöl valamilyen művészetet?
  Ha az ékszerkészítés annak minősül... Kis süthető gyurma apróságokat is csinálgatok, de a legutóbb a babakészítéssel próbálkoztam...
 • Ha lenne egy bögréd, csak neked szóló felirattal, mi állna rajta?
  "Ne nyúlj semmihez hétfőn!"
  A hétfőim katasztrofálisak szoktak lenni ..:D
 • Mi az első számú nem-goth hobbid?
  Humoroldalak nézegetése, 9gag főként..:D
 • Ha természetfeletti lény lehetnél, mi lennél? 
  Tündérvámpír..:D Mikor nem tudsz dönteni hogy valami darkos lény vagy valami cuki csillivilli lennél, akkor megszületik a kettő tökéletes ötvözete.. Bár ezt már a true bloodban is elsütötték...
 • Milyen, horrorfilmekben szereplő szuperképességet szeretnél?
  A vámpíroktól irigylem a repülést és az elbájolást. Mikor az illetőt elbájolják megtudják változtatni a gondolatait, de még az emlékeit is... Így világuralomra törhetnék..:D Na jó igazából megpróbálnám jó célokra (is) felhasználni.
 •  Magabiztosnak érzed magad, ha más gothokkal vagy dark emberekkel érintkezel? Miért igen/miért nem?
  Évekig kerültem a goth emberekkel való ismerkedést, mert régebben nagyon lenézőek voltak. Persze ezek voltak azok akik azóta már azt se tudják mi az a goth. A goth talin viszont nagyon kellemes csalódás volt hogy mindenki milyen kedves és közvetlen volt, így hát igen, azt hiszem magabiztos lehetek közöttük. ^^
 • Mi a fontosabb a kinézetben, a haj vagy a smink?
  Én a sminkemmel több időt töltök szóval inkább az. A hajamat csak megmosom megszárítom és ennyi.
  Másoknál a külső nem érdekel annyira, inkább a belső, de ha már nagyon kell valamit a külsővel kapcsolatban mondanom akkor inkább az összhangot emelném ki.
   
 • Mi az, amiből azt kívánod, bárcsak több lenne a szubkultúrában?
  Talán tényleg az összetartás és a megértés.
 • Megosztanál egy zavarba ejtő történetet, ami a sötétségedhez kapcsolódik?
  Nagyon sok ilyen volt. Általánosban az irodalomtanár hazaküldött mert egy Cradle of Filthes pulcsiban ültem be az órájára. A pulcsin egy lány ült egy vérrel teli kádban Báthory Erzsébetként. -.- Persze hazamentem és felvettem egy felsőt a pulcsi alá, de visszamentem ugyanabban... Bleee :D Nem rég szóltak be hogy "temetésre mész?", de egyszer majdnem le is köptek a kinézetem miatt. A legtöbb sztorin meg inkább nevetek mint hogy zavarba jönnék.
 • Barkácsolsz? 
  Igen, bár nem a klasszikus értelembe vett deszkákból bútorkészítés módon..:D
  (bár arra is volt példa, egy kutyaágy)

  Írd le pár mondatban a tökéletes esküvőt!
  A ruhám biztosan fekete lesz, nincs az az isten hogy pont azon a napon szakítok a fekete iránti szenvedélyemmel. A zene csak is olyan lesz amit szeretünk, és leginkább egy kerthelyiségbe tudom elképzelni a lagzit.

  Igaz vagy hamis? 

  Szeretem a romantikus filmeket.
  Igaz, de inkább animékből szeretem a romantikusakat, filmekből kevesebb jót találok.
  MINDIG lemosom a sminkemet lefekvés előtt.
  Igaz, sokszor már hazaérkezés után lemosom, mert gép előtt ücsörgésnél zavarja a szememet a smink.
  Plüssökkel alszom.
  Igaz, általában. Bár amióta kutyám van nem merem elővenni őket, mert egyet már szétcincált. :D
  Nem-fekete pizsamám van.
  Igaz és hamis. :D Felül legtöbbször fekete, alul sötétkék vagy fehér-mintás pizsinaci.
  A mai napig hallgatok olyan fiúbandát, ami évekkel ezelőtt feloszlott.
  Ha azokat a régi nyálas fiúbandákat kell érteni ez alatt akkor hamis.
  Andrew Eldritch túl van hype-olva.
  Őőő... félve kérdezem meg... az ki? 'o.o
  Nem szeretem a vámpírokat.
  Hamis. Odavagyok értük *-*
  Nem szeretem a klubokat.
  Mondhatni igaz. Nem járok sehova így nincs okom szeretni.
  Goth/dark/alternatív emberke a párom.
  Hamis. Inkább rockerféle, de sok zenét mutattam neki és egyre inkább vonzza a sötét oldal. Tetszik neki az én stílusom is nagyon, még az extrémebb dolgok is. Ő pedig átlagosan öltözködik, mondhatni nincs saját stílusa és nagyon nehezen tudok ilyen dolgokban hatni rá, pedig mindig arról álmodtam hogy goth pasim lesz és együtt vonulunk az utcán full feketében mint egy büszke vámpír pár.. :D De így is szeretem csak számomra a megjelenése olyan semmilyen..
  Elájulok a vértől.
  Hamis. Nincs vele bajom. Ha elharapom a számat még szívesen "iszom" is a saját véremet.
  Előbb ájulok el egy póktól minthogy háziállatként tartsam.
  Igaz. Bár nem ájulok el tőle, viszont sikítva bújok a takaróm alá amíg a macska vagy az uram lerendezi a betolakodót..:D
  Nem szeretem a szellemjárta házakat.
  Hamis. Mondjuk nem voltam még szellemjárta házban, de filmekben ez a téma kifejezetten tetszik.
  Mindig áttúrom a Claire’s/H&M/DarkRaven Asylum kiárusítás részlegét.
  Hamis. Nem vásárolok ilyen helyeken. (kivéve claire's)
  Sosem olvastam a Drakulát.
  Igaz. Elkezdtem, de az elején írtam is hogy hiába érdekel egy könyv, annyira elkalandozok közben hogy nem tudom befejezni.
  Szerintem a “Bela Lugosi’s dead” egy túl hosszú és unalmas dal.
  Erre nem tudok mit mondani. Nekem nem jött be. Ahogy a nem goth vallomásoknál is mondtam, nekem nem igazán jönnek be a tradgoth zenék.

2 megjegyzés:

 1. Elvehetlek feleségül? :D Szinte ugyan úgy képzeljük el az esküvőt! Nem zavar, ha van valakid. :3 (Csak vicceltem) :D
  Érdekes volt elolvasni, bár az durva, hogy ennyire megaláznak a kinézeted miatt. A leköpésre gondolok... De engem is szólt meg tanár a fekete ruházatom miatt. El is felejtettem leírni. xD

  VálaszTörlés
 2. Jaj de jó, még sem én vagyok az egyedüli akinek nem tetszik a z a Bauhaus-os szám! :D jippi. Amúgy Andrew Eldritch a Sister Of Mercy énekese. Bár nekem a szóra kellet volna rá keresnem, de lusta voltam. :D

  VálaszTörlés